Een mondkapje gebruik je voornamelijk om te voorkomen dat je anderen besmet wanner je zelf niet helemaal lekker, of ziek bent. Je voorkomt hiermee dat kleine druppeltjes uit je neus of mond via de lucht verspreid worden. Bij zoals Corona (Covid-19) is dit de meest voorkomende wijze van infectie verspreiding. Onze 3-laags Mondkapjes zijn gecertificeerd volgende de CE-norm en voldoen aan de richtlijnen van de RIVM. Niet alleen in het openbaar vervoer deze mondkapjes verplicht, maar ook in arbeid gerelateerde ruimtes waar men niet de 1,5 meter norm kan hanteren. Tevens tijdens het reizen met vliegtuig zijn bij een groot aantal luchtvaartmaatschappijen mondkapjes verplicht.  De mondkapjes zijn voorzien van een makkelijke te vormen neus beugeltje welke het draagcomfort verbeterd. Het zorgt er tevens voor dat het mondkapje niet zal verschuiven tijdens het dragen. Middels de elastische koortjes is het eenvoudig te op en af te doen. Deze mondkapjes zijn bedoelt voor eenmalig gebruikt.

Breng uit de dispenser handalcohol aan op de droge handen, zonderdaarbij het tuitje van de dispenser aan te raken. Neem zoveelhandalcohol dat het kuiltje van één hand met handalcohol is gevuld.Deze hoeveelheid is nodig om de handen gedurende de volledigeinwerktijd van de handalcohol (ong. 30 sec.) nat te houden. Wrijf de handen nu gedurende ongeveer 30 seconden zorgvuldig overelkaar, tot ze droog zijn. Ook de vingertoppen, duimen, gebiedentussen de vingers en de polsen moeten grondig met de handalcoholworden ingewreven. Laat de handen drogen aan de lucht. Bij niet of onvoldoende droging van de alcohol is het effect minder en bestaat bovendien de kans bij aansluitend gebruik van handschoenen, op huidirritatie.

Uw handen wassen, het klinkt zo simpel, maar is het dat wel? Om het een ieder gemakkelijk te maken, hier een simpel, maar duidelijke instructie. Maak de handen nat met water uit een flink stromende kraan. Voorzie de handen van een laag vloeibare zeep uit een dispenser,zonder het tuitje van de dispenser aan te raken. Wrijf de handen vervolgens gedurende 10 seconden goed over elkaar,waarbij vingertoppen, duimen en gebieden tussen de vingers en depolsen moeten goed moeten worden ingewreven. Spoel de handen goed af. Droog de handen af met een wegwerpbare handdoek, ook de polsen ende huid tussen de vingers drogen. Sluit de kraan zonder er met je handen aan te komen

Cart
Your cart is currently empty.
X